Додела националних Ознака квалитета за реализоване eTwinning пројекте у школској 2017/18. години

Фондација Темпус је 6. септембра 2018. године у Београду организовала националну eTwinning конференцију под називом “Унапређивање наставе употребом информационо комуникационих технологија”.

Циљ конференције био је да учеснике упозна са начинима употребе информационо комуникационих технологија у настави. На конференцији су били представљени резултати истраживања Утицај eTwinning-a на школе и предшколске установе у Србији, као и добитници eTwinning признања (Националних ознака квалитета и eTwinning ознака за школе). Ове године, 108 наставника је добило 218 eTwinning националних ознака квалитета, што је знатно већи број него претходних година. Укупно 19 школа је добило eTwinning ознаке за школе (eTwinning School Label), признање које се по први пут додељује.

Ове године је одељење IV-6 (оводгодишње V6) са својом учитељицом Тањом Олеар Гојић, учествовало у четири пројекта и сва четири су награђена Националном ознаком квалитета за реализоване пројекте:

  1. еДодатна из математике 2
  2. From drawing to programing
  3. Fun and Game Math 2
  4.  M.E.D. (Mathematical Exploding Dots)

eTwinning пројекти који су добили нацоналну ознаку кавалитета, а започети су као међународни имају могућност да добију и Европску ознаку квалитета.

Ово одељење је и прошле године добило три Националне и две Европске ознаке квалитета. Више о томе можете видети ОВДЕ.

This entry was posted in такмичења. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.