Наша школа на 21. Ревији стваралаштва деце и младих

ulaznica20161012_154403

Наша школа је и ове године 12. октобра, учествовала на 21. Ревији ставралаштва деце и младих Београда  у Сава центру у организацији Пријатеља деце Новог Београда.

,,21. Ревија стваралаштва деце и младих“ је традиционални део активности Пријатеља деце Новог Београда на челу са Сузаном Поњавић у оквиру Дечје недеље, под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Градске управе Града Београда Секретаријата за спорт и омладину, и подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

У програмски блоку „Представљамо…“ представљање наше школе радовима наших ученика је као и увек било веома запажено. На штанду наше школе у фоајеу Сава центра нашли су се радови ученика нижих разреда који су настали на часовима ликовног и посебним радионицама, а старији ђаци су се представили радовима са ликовног код наставнице Жаклине Крстић, са радиница у оквиру техничког васпитања са наставницом Гораном Паштар и у оквиру радионица Зеленог тима са наставницом Светланом Контом. Захваљујући раду наших ученица волонтера штанд је био веома уређен и посећен.

У фоајеу су се од 16 до 17 и 30, одвијале едукативне и креативне радионице и програми на тзв „малој сцени“ . На почетку програма награђени ученици на ликовном и литерарном конкурсу ,,Нећу да бригам, хоћу да се играм“ примили су своје дипломе. На ликовном конкурсу неколико места су освојили ученици наше школе: Анђела Станковић 2-6, друго место и Катарина Радосављевић 3-6. треће место у категорији ликовних радова млађих разреда, а Ања Лончаревић 8-4 треће место у категорији ликовних радова старијих ученика. На литерарном конкурсу са истом темом Лазар Бајовић 3-6 освојио је 2.место у категорији млађих ученика, а Милица Кантар 6-2 3.место у категорији старијих ученика.

У оквиру „Фестивала најбољих“ који се одржао у великој дворани „Сава“ Центра са почетком у 18,00 сати нашу школу је представио велики хор са нумером ,,Тотално друкчији од других“, под вођством наставнице Весне Симић и наставнице Вање Дамњановић, и ученица 6-2 Милица Кантар са песмом ,,У част Драгану Лукићу- Лукићев лист“.

Погледајте галерију од ове године.

А како смо се представили претходних година можете погледати овде.

This entry was posted in културна делатност, такмичења. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.