Награђени на конкурсу ,,У част Драгану Лукићу- Лукићев лист”

Завршница програма „У ЧАСТ ДРАГАНУ ЛУКИЋУ – ЛУКИЋЕВ ЛИСТ“   је одржана у уторак,  6. децембра 2016. године са почетком у 17,00 сати у сали 1 градске општине Нови Београд, где су  сви награђени ученици добили дипломе и за прво место поклон књигу.

,,Пријатељи деце општине Нови Београд” расписали су, реализујући програм „У ЧАСТ ДРАГАНУ ЛУКИЋУ – ЛУКИЋЕВ ЛИСТ“,  ликовни и литерарни конкурс за ученике основних школа Новог Београда. У програму су учествовали и ученици основних школа осталих општина Београда и других градова Републике Србије.

На литерарном конкурсу учествовало је  укупно 115 ученика млађих и старијих разреда и  33 проф. разредне наставе и проф. српског језика основних школа Новог Београда. Селектор Слободан Станишић, књижевник,  прегледао је приспеле радове и донео следећу одлуку да у категорији нижих разреда Нина Жилић,   3-3 одељење са радом ,,Песма о песнику” освоји 2.место, а Алексу Андрића да похвали  за рад ,,Драган Лукић”. У категорији старијих разреда Хелена Чалић 5-1 са ,,Песмом о Драгану Лукићу” освојила је 1.место, а Тамара Милетић је  похваљена за песму ,,Школе су велике добре маме”.

На ликовном конкурсу учествовало је  укупно 129 ученика млађих и старијих разреда и  37 проф. разредне наставе и проф. ликовне културе основних школа Новог Београда. Селектор Александра Бошковић, ликовни уметник,  прегледала је приспеле радове и донела следећу одлуку да ученица наше школе Уна Милетић  2-6, освоји друго место у категорији ликовних радова млађих разреда.

Свим награђеним и похваљеним ученицима честитамо.

This entry was posted in такмичења. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.