Одржана радионица ,,Визуелизација звука бројевних израза- Разломци”- гости предавачи Младог математичара

У четвртак 23.марта 2017.године у одељењима 3-4, 3-5 и 3-6 Радица Каровић и Татјана Станковић, оснивачи и предавачи удружења Млади математичар које је традиционално организатор манифестације Мост математике, на којој смо и прошле године учествовали, одржале су радионицу ,,Визуелизација звука бројевних израза- Разломци”. радионица је одржана у оквиру редовних активности удружења Млади математичар и неговању сарадње са колегама сарадницима.

  

Прошле године су иста одељења учествовала на радионицама у оквиру манифестације Мост математике у Дечијем културном центру, а том приликом је екипа наше школе освојила прво место у такмичењу Математички лавиринт.

На веома занимљив начин Радица и Тања, са својим ученицима помагачима, увеле су децу у свет разломака и помериле границе њихових могућности предвиђених за трећи разред- доста ученика је сутрадан већ знало да сабира разломке! Подстакле су креативност и подстакле ученике да уоче математику у музици.

  Захваљујемо се Радици Каровић и Татјани Станковић на фантастичној радионици и радујемо се учешћу у Математичком лавиринту и Мосту математике у мају.

Погледајте ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈА са радионице.

This entry was posted in акције и пројекти. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.