Успеси наших рукометаша и рукометашица на Првенству Београда

Три рукометне екипе наше школе: ученице V-VI,  ученице VII-VIII и ученици  VI разреда су, под вођством професора Владимира Обреновића, постигли је изузетне успехе на Првенству Беграда у рукомету.

Рукометна екипа наше школе састављена од  ученика шестог разреда освојила је прво  место на Првенству Беграда у рукомету. Тријумф је остварен убедљивом игром на свим утакмицама, а капитен нашег тима, Никола Гачић, је заслужено освојио трофеј за најбољег играча турнира. Освајањем златне медаље, наши дечаци су уписали своја имена у историју спорта наше школе, као прва екипа која је успела да буде шампион Београда.

Екипу наших “златних дечака” чинили су: Никола Гачић, Стефан Бојанић, Алекса Митић, Новак Грбовић, Филип Радић, Никола Тот, Милош Ђукић, Матеја Пантелић, Лука Илић.

Рукометна екипа наше школе, састављена од  ученица седмог и осмог разреда, освојила је  друго место на Првенству Беграда у рукомету. Наше ученице су избориле пласман на Међурегионално првенство, које ће се одржати крајем марта  у  Новом Саду и тако постали први спортски колектив у историји наше школе који је остварио такав успех. Важно је напоменути да су наше рукометашице остале непоражене у свим утакмицама, као и у регуларном делу утакмице финала, иако је недостајало спортске среће приликом извођења седмераца.

Екипу наших  “сребрних девојчица”  чиниле су: Марија Конатар, Софија Конатар, Тамара Марковић, Тара Марковић, Мишел Марковић, Валентина Доровић, Вања Видаковић, Ивона Павић и Мина Савић.

Рукометна екипа наше школе, састављена од  ученица петог и шестог разреда освојила је треће место на Првенству Беграда у рукомету. Посебно треба истаћи да су наше рукометашице остале непоражене у свим утакмицама, као и у регуларном делу утакмице финала, иако је и овај пут недостајало спортске среће приликом извођења седмераца. Освајањем бронзане медаље, наше мале рукометашице су наставиле светлу традицију својих претходница у тој старосној категорији и још једном доказале да од њих треба да очекујемо још веће успехе у будућности.

Екипу наших  “бронзаних девојчица”  чиниле су: Ива Бајин, Мартина Конатар, Анђела Магделинић, Станислава Антић, Елена Јовановић, Ленка Илић, Софија Милошевић, Марија Радуловић, Милица Димитријевић.

Погледајте ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈА.

This entry was posted in такмичења. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.