Успеси наших рукометашица- 3. место на градском нивоу

Током марта 2017. године,  женска рукометна екипа, узраста V –VI  разред коју је водио професор Владимир Обреновић, учествовала је на  општинском такмичењу основних школа Новог Београда и освојила прво место. У полуфиналу општинког такмичења, у врелој атмосфери остварена је победа против домаћина, ОШ,,Младост”, да би у финалу наша екипа савладала ОШ ,,20 октобар”,  те се као шампион општине, пласирала на првенство града Београда.

                  

     У хали спортског центра Шумице 18. априла, у осмини финала у тешкој утакмици изборена је победа против ОШ ,,Стеван Синђелић” са Звездаре, а у четврт финалу, у утакмици која је обиловала лепим акцијама и головима, остварена је убедљива победа против шампиона општине Гроцка, резултатом 14:9. Већ 20. априла одигране су полуфиналне утакмице, и утакмица за треће место. Уласком међу четири најбоље екипе школа на нивоу града, наше рукометашице су уз велико залагање и борбу на терену заузеле треће место у граду, што је изузетан успех вредан сваке похвале и тако донеле нашој школи пехар и бронзану медаљу.

                    

Девојчице које су се окитиле бронзаном медаљом су: капитен Валентина Доровић, Марија Конатар, Ивона Павић, Мишел Марковић, Тара Марковић, голман Тамара Марковић, Вања Видаковић, Андреа Стојановић, Емилија Остојић. Свесрдну подршку са трибина и на тренинзима секције су дале Андреа Стојановић, која је камером овековечила овај успех, Теодора Сићовић, Нина Тасев,  Анђела Спалевић, Катарина Стојанов и Инес Радиновић.

Погледајте ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈА.

http://https://youtu.be/Ay9Sx8nprkA

 Приредио:

наставник фиѕичког васпитања Владимир Обреновић

This entry was posted in такмичења. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.