Добродошли на званичну Интернет презентацију

ОШ “Драган Лукић” 

Posted in обавештења | Comments Off on

Обавештење

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

Актуелне препоруке и мере надлежних институција ради обезбеђивања заштите здравља запослених и ученика можете прочитати овде

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

УЧЕНИЦИ ПРВОГ РАЗРЕДА СУТРА 01.09.2021. године НЕМАЈУ НАСТАВУ . ИМАЈУ СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ У 17 часова.

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОЛАСКОМ У ШКОЛУ

Ритам рада

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРОТОКОЛ КРЕТАЊА У ШКОЛИ И ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ

Улазак и излазак у двориште и школу по разредима

Posted in обавештења, такмичења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештење о моделима наставе-почетак школске године

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Спискови ученика првог разреда биће истакнути на вратима школе у уторак 31.08.2021. у 12 часова.

Свечани пријем ученика првог разреда биће организован 01.09.2021. у 17 часова у школском дворишту на трибинама (бочни улаз код вртића).

Управа школе

Posted in обавештења | Leave a comment

ОБАВЕШТЕЊЕ

PODELA UDŽBENIKA 2021

Posted in обавештења | Leave a comment

НАБАВКА УЏБЕНИКА ПРЕКО ШКОЛЕ

Поштовани родитељи,
 
уколико сте се одлучили за набавку уџбеника преко школе и уплатили макар једну рату, остатак новца можете уплатити до преузимања уџбеника. Уџбеници ће бити испоручени до почетка школске године.
 
Уколико до сада нисте уплатили ниједну рату, а желели бисте да набавите уџбенике преко школе, можете се пријавити на следеће бројеве телефона: 063440361, 0644886373 или мејл адресу: poruciknjige@gmail.com. У том случају уџбеници ће бити испоручени до 10.09.2021. године.
Posted in обавештења | Leave a comment

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВУ ЗА БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА КУПОВИНУ УЏБЕНИКА ЗА УЧЕНИКЕ ПРВОГ И ДРУГОГ РАЗРЕДА

Град Београд, преко Фондације за младе таленте града Београда, расписује јавни позив за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за први и други разред (за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезан предмет) за ученике јавних основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину

КО ДОБИЈА СРЕДСТВА?

– родитељи, односно законски заступници ученика ПРВОГ и ДРУГОГ разреда јавних основних школа на територији града Београда, осим ученика који су већ добили бесплатне уџбенике по програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја РС за школску 2021/22. годину.

КОЈИ ЈЕ РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ?

Рок за пријављивање је од 20. августа до 30. септембра 2021. године

КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ?

Пријаве се врше електронски преко линка /портала који ће бити отворен и доступан од 20. августа на сајту Фондације за младе таленте града Београда www.fondzamladebeograd.rs

Напомена: у случају непостојања техничких и других могућности за електронско пријављивање, позивамо родитеље да се за помоћ обрате секретару школе, односно Фондацији на +381 11 321 6246 или fondzamlade@beograd.gov.rs

ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА УСПЕШНУ ПРИЈАВУ?

 Поред уноса/укуцавања основних података на линку за пријављивање, потребно је припремити следећа четири скенирана документа:

  1. Копија очитане чиповане личне карте родитеља тј. законског заступника, односно фотокопија личне карте родитеља тј. законског заступника уколико није чипована
  2. Копија картице текућег рачуна родитеља, односно законског заступника
  3. Потврда Основне школе да је дете ђак јавне основне школе и да у школској 2021/22. години похађа први/други разред, као и да није добио бесплатне уџбенике по програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја за школску 2021/22. годину
  4. Изјава о обради података о личности

Напомена: Обрасци Потврде основне школе и Изјаве о обради података о личности могу се преузети на сајту Фондације, као и код секретара школе.

КОЛИКО НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА СЕ УПЛАЋУЈЕ?

Износ БЕСПОВРАТНИХ новчаних средстава за исплату, по појединачно упућеној пријави на јавни позив, биће формиран на основу података о изабраним уџбеницима и цена достављених у понуди сваког изабраног издавача зе предмете:

  1. математика,
  2. српски језик/матерњи језик,
  3. свет око нас
  4. страни језик као обавезан предмет

Просечан износ за исплату: 6.400,00 рсд

Напомена: приликом пријављивања, након што родитељ обележи школу и разред који ученик похађа, портал ће обавестити родитеља, односно законског заступника о тачном износу који ће му бити уплаћен.

ГДЕ СЕ МОЖЕ ПРОНАЋИ ЦЕО ТЕКСТ ЈАВНОГ ПОЗИВА?

Цео текст Јавног позива се може преузети на сајту Фондације www.fondzamladebeograd.rs у делу „Конкурси“ или на сајту града Београда – Градске управе града Београда на адреси: www.beograd.rs , у рубрици „Градски огласи, конкурси и тендери“.

КОМЕ СЕ ОБРАТИТИ ЗА ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ?

Oбавештења о јавном позиву се могу добити на тел. (011) 321-6246 или путем електронске поште на адресу fondzamlade@beograd.gov.rs .

Очекивани број пријављених: 34.000 родитеља првака и другака (око 17.000 ученика првог и 17.000 ученика другог разреда)

Процењена вредност пројекта: 200.000.000,00 динара

Posted in обавештења | Leave a comment